Chwalcie się swoimi konfiguracjami. Chętnie o nich poczytamy z Rogalem.
Jeśli macie jakieś problemy tutaj można uzyskać pomoc, odnośnie software jak i hardware.
Ostatnio edytowany przez Przemo (2007-10-11 18:47:48)
Jakie są objawy tego "siadania'? Może masz zagracony, lub "zawirusiony" dysk... Albo Twój komp nie spełnia minimalnych wymagań sprzętowych... ;d
edit: Może coś poradzimy. Podaj jakie masz podzespoły tj. mobo, procek, RAM, itd.
Ostatnio edytowany przez Przemo (2007-10-09 17:45:56)
Użytkownik
ja sie moge pochwalic moim sprzeciorem :lol2: w ciagu 2 miechow byl 3 razy w serwisie...:lol2: ale poki co to nie narzekam ;D
Użytkownik
no ja tez nie mam sie czym chwalic ;/ co chwile jest zagracony i potrzebuje jakiegoś antywirusa ;/
Użytkownik
o i jeszcze moze ktos zna jakis dobry program do sciagania mp3 bo moje bearshare to jak raz go wylaczysz to potej juz sie nie uruchomi oo i jak jeszcze uruchamiam kompa to pojawia mi sie ze nie mam oryginalnej wersji windowsa czy jakos tak i przez to dlugo sie uruchamia
<<*Anc!a*>> napisał:
o i jeszcze moze ktos zna jakis dobry program do sciagania mp3 bo moje bearshare to jak raz go wylaczysz to potej juz sie nie uruchomi
oo i jak jeszcze uruchamiam kompa to pojawia mi sie ze nie mam oryginalnej wersji windowsa czy jakos tak i przez to dlugo sie uruchamia
Na legalizacje XP jest prosty sposób zainstaluj tego patcha http://www.odsiebie.com/pokaz/502---b5b4.html w pliku masz instrukcje co i jak!
Jeśli chodzi o antywira to polacam darmowego avasta lub płatny nod32 lub kaspersky
A na mp3 to różnie coś na wzór bearshara to imesh lub emule a jeśli chcesz ściągać całe albumy to dobry jest do tego torrent (bitcomet).
BearShare jest dobrym programem, lecz używając go niezbędny jest Firewall. Dobry jest również Azureus.
Co do programów antywirusowych to polecam darmowego Avasta (sam go używam). Jest skuteczny, ale nie nadaje się do starych kompów. Zjada strasznie dużo pamięci operacyjnej. Z płatnych najlepsze są Norton, oraz Panda Antivirus